reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Rybnik
-0.3°C
wschód słońca: 07:10
zachód słońca: 15:54
Koronawirus
śląskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Rybniku

kiedy
2024-11-24 17:00
miejsce
Teatr Ziemi Rybnickiej, Rybnik,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-28 20:00
miejsce
InoWino Świerklaniec, Rybnik, Ul....
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-29 19:00
miejsce
Schron Pub, Rybnik, ul....
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-03 19:00
miejsce
Teatr Ziemi Rybnickiej, Rybnik,...
wstęp biletowany